Matci Inseminate Instrumental BUCKFAST (F0)

Comanda rapida Comanda

15-30 iunie 2022

599 lei/bucata

Matcile inseminate instrumental sunt disponibile dupa data de 15 iunie ale fiecarui an.

Matcile provin din cele mai bune linii!

* inseminate instrumental

* clipate (taierea aripilor pana la indicele cubital)

* marcate 20262022202320242025

* obtinute prin transvazare

 

ATENTIE!

În descrierea produsului din magazinul nostru web există o estimare care indică perioada de livrare. Dar vă rugăm să rețineți că aceasta este doar estimativă, deoarece timpul real de predare depinde de mulți factori diferiți (sezon, vreme, albine, ...). Nu vom livra regine care să nu îndeplinească așteptările noastre de creștere 100%.

Înțelegem foarte bine nerăbdarea si bucuria de a primi mătcile de la noi, dar vă rugam să aveți încredere în judecata noastră.

Acceptarea reginelor nu este niciodată garantată, vă rugăm să țineți cont de acest lucru, deoarece nu putem face nimic în cazul în care colonia dvs. respinge matca (chiar dacă urmați instrucțiunile noastre). Introducerea unei noi matci într-o colonie nu are succes 100%. Vă rugăm să vă informați (faceți un curs sau citiți literatura de specialitate) pentru a afla varianta cea mai potrivită pentru situația dumneavoastră, pentru a evita greșelile și a minimiza riscurile. Subliniem în mod expres că nu vom rambursa si nu ne vom compensa în astfel de cazuri.

Livrăm matcile în ordinea comenzilor primite.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.